fredag 4. september 2009

Tre morsomme loppemarked funn


Se på denne fantastiske fine dukkevognen. fant den på antikk.messe i Stavern i sommer og måtte bare ha den. Se på de små søte trehjulene også er den så vakkert slitt.Nå skal snart Mona som du finner på http://monashobby.blogspot.com/ sy dyne og pute til den.Håper å finne noen gamle tekstiler hjemme som hun kan bruke. Gleder meg til å se den ferdig.

Legger også ved et bilde av en fantastisk nydelig kjøkkenhylle jeg kjøpte på auksjon forrige helg. Skikkelig gammel og i utsøkt utførelse og med fin gammel og blank maling.Har dessverre ikke plass til den på kjøkkenet og synes den er for fin til å henge i garasjen. Kanskje det er noen andre der ute i verden som vil overta den.

Det tredje jeg vil ta med er et fantastisk fint brett med et helt utrolig nydelig broderi. Tror det kan være sydd til et bryllup , for på den ene siden,ved hanken er det brodert initialene H og A og på den andre siden er det brodert 1939. Tenk det er 70 år gammelt. Broderiet er under glass og godt bevart.Har dessverre ikke noe plass til det heller.

3 kommentarer:

  1. Koser meg med innleggene dine, Sissel!Du har utrolig mye fint. Nå har jeg kommet meg inn i samme Blogg- system som de fleste er med på så da blir det enklere å følge med:-)

    SvarSlett
  2. Såfint,Anne Karine.Kommer snart på besøk i bloggen din.

    SvarSlett
  3. Hei Sissel! Håper du er på bedringens vei!.. Kanskje vi treffes blant alle loppene i dag!? Klem! (ps. Foreldremøtet gikk veldig bra! :-))

    SvarSlett