onsdag 2. september 2009

En stor utfordringKjære Liv Hege som gav meg denne utfordringen. Skriv 10 fakta om deg selv. Enkelt tenkte jeg først, vanskelig tenker jeg nå. Som novise i denne blogg verdenen, måtte jeg bruke hele formiddagen til å tenke. Hadde nemlig tid til det nå som jeg har blitt en sofagris, eller kosegris eller fyll ut det som passer. Synes griseinfluensa høres mye hyggeligere ut enn svineinfluensa, det er så mange stygge forstavelser til svin. Nei, gris er mye bedre. Nøff.nøff.

Så her kommer mine 10 fakta:1. Jeg har enda ikke sluttet å savne min første gule fine dukkevogn, som Kjell og Terje gjorde om til Olabil.2. Jeg sluttet på speidern fordi jeg ikke rakk å se Kosekroken på tv ,med Ragne Tangen og Mr.Nelson (han var forresten ganske skummel)3. Ønsker meg fremdeles et toetasjes dukkehus fra Lundeby.4. Ville bli barnehjemsbestyrer da jeg var liten og hvis ikke det gikk ville jeg ihvertfall ha 8 unger slik "Mormor og de 8 ungene hadde".5. Vokste opp hos besteforeldrene mine som jeg elsket og som var de snilleste i verden. Se bilde.6. Er en landkrabbe.Liker best båter med tax feee og restaurant.7.Er litt redd hunder. Ihvertfall de som går løse uten en mamma og pappa til å passe på seg.8.Sverige er ferieland nummer 1.9.Er superfornøyd med den lille , spreke bilen min . (Kjøper alltid biler i Østfold)10. Tror på den store altoppslukende kjærligheten.
"Memory is a way of holding on to the things you love,the things you are, and the things you never want to loose."

2 kommentarer:

  1. Ser man det! Ser man det! Flink jente,det! Du måtte ikke legge ut heeele sjelen din her, vet du - men en liten smakebit, var kjekt å få greie på for noen små nysgjerrige lesere! Godt du har noe å bedrive mens du er hjemme med svineriet..æh...griseriet og! (det hørtes unektelig rart ut)
    Ha en så god kveld som mulig! Klem - og moro at du tok utfordringen! (ps. for å putte inn bildet av awarder, lagrer du bilde i dine bilder, for så å hente det opp igjen hos deg)

    SvarSlett
  2. Jeg fikk også denne utfordringen av Liv Hege. Det er ikke så lett når man skal skrive det ned. Kom jo fram til noe da. Ha fortsatt god bedring. Jeg reiser på jobb på tirdag. Da skulle vel grisene være borte.

    Mona

    SvarSlett